Disclaimer

Disclaimer

De informatie op onze website is uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden.

Door regelmatige wijzigingen van wet- en regelgeving kunnen er onvolkomenheden optreden in de op deze website verstrekte informatie. 

Hoewel wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten in de samenstelling en het onderhoud van de op deze website verstrekte informatie, kan Administratiekantoor G.C. van der Schouw niet garanderen dat deze informatie compleet, actueel en/of accuraat is. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade welke ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie. 

Op grond van de informatie in onze website dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.

Administratiekantoor G.C. van der Schouw streeft ernaar deze website vrij te houden van schadelijke elementen, zoals virussen, maar kan er niet voor instaan dat deze website daarvan geheel vrij is. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die het gebruik van deze website kan hebben voor de werking van computerapparatuur of software. 

De websites van derden waarnaar op deze website via links eventueel wordt verwezen, worden vanzelfsprekend niet door Administratiekantoor G.C. van der Schouw gecontroleerd. Wij aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze websites. 

Op al onze diensten en/of werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van Register Belastingadviseurs  van toepassing.

 

Administratiekantoor G.C. van der Schouw